2013. január 3., csütörtök

Fogadjunk!

Mindenkinek Boldog új évet! Ki mit fogadott meg az új évre? (azt olvastam egy cikkben amely a helyes blogírást ecseteli, hogy az a jó blogíró, aki kontaktál az emberekkel, azaz vár valamilyen reflektálást az írásaira..na most ezt gyakorlom, egyébként a jó blogíró mindig jelen van, ha csak két sort is ír, de akkor is ír minden nap...hmmm...... talán ezt megfogadhatnám??? )
Én már egy ideje semmit nem fogadok meg, mert a szilveszter mellett vannak más vízválasztó napok is, például minden hónap első napja, minden hónap első hétfője, a következő hét, a következő hónap, majd ha véget ér a nyár, majd ha véget ér a fesztiválszezon...de kifogás mindig van és lehet.
Ezért most sem fogadtam meg semmit csak remélni tudom, hogy ez az évem a szeretetről, a szerelemről az élményekről és a boldogságról fog szólni, mint ahogy a tavalyi is (hű de gyönyörűen csöpögős lett, de ez az igazság nem tehetek róla!).
2013-at a világhírű Kiscsillag zenekar koncertjével kezdtük, Fishing on Orfű bérlet megvéve, első utazás kinézve....:):)
Hajrá, hajrá!!!
Mindenkinek kívánok olyan évet, napokat, hónapokat, amilyet szeretne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése