2011. július 8., péntek

Visszatérés

Tudom, hogy vannak olyan lelkes olvasóim, akik minden reggel megnyitják ladybirdmay oldalát és "enyje, enyje" sóhajtással becsukják, mert már megint nem történt új bejegyzés. Mit ne mondjak eléggé eltűntem, mert nagyon intenzív volt az elmúlt egy hónapom és remélem a július is hasonló jókat tartogat számomra.
Röviden: az elmúlt egy hónap alatt fesztiválarc lettem :)
A június 10-12. közötti Pannónia Fesztivál karkötője még a kezemen van (megbeszéléseken igyekszem karkötővel takargatni), a Fishing on Orfűn - talán idén utoljára - papír karkötő volt világító sárga, azt sajnos nem tudom hordani, de jövő héten szerdán már indulunk is az Efottra!!!!! És zsenialitásomnak köszönhetően nagyon olcsón mi mindannyian együtt fogjuk nyomni a bulit az idei szezon utolsó nagy fesztiválján igen igen itthon Szegeden a SZIN-en. Amit még csak azért nem várok annyira, mert az már azt jelenti, hogy vége a nyárnak....
Emellett ismételten - ebben az évben már harmadjára - az életem egy része is nagy változás előtt áll, ugyanis lakásfelújítás lesz nálam, nem kicsi:):)
Ja és vannak iszonyatosan jó fej kolleganőim, barátaim, rengeteg program, folyik a bor, sör, gurulnak a biciklikerekek:):)
Hát akkor sztorizgassunk:):)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése